Virtuelna učionica

Supernova virtuelna učionica je nastala 2018. godine sa ciljem da nastavu prilagodi ne samo svojim polaznicima koji dolaze i pohađaju nastavu programa Supernova mentalna aritmetika i gimnastika ( Supernova MAG ili još kraće SMAG) I nivo u našim centrima, već i deci i roditeljima koji vole da razvijaju potencijale svoje dece i njihove mentalne sposobnosti i to kod kuće, u vreme kada oni žele i kada su spremni zajedno. 

Situacija u kojoj se trenutno nalazimo, vanredno stanje, zabrana kretanja i pandemija Korona virusa, nas je preusmerila upravo na ovaj drugi vid nastave, NASTAVU KOD KUĆE. 

KOME JE NAMENJEN PROGRAM ?

Kroz naš program SMAG I  je prošlo više stotina dece, pogotovo predškolskog uzrasta od 4,5-6,5 godina, kao i dece uzrasta od 7-9 godina. 

Kako je ovo jedinstven program za razvijanje mentalnih potencijala i pogodan za uzrast dece od 4,5 godine, upravo je i najbolji jer priprema decu za školu i školsko gradivo koje je dosta  obimnije i zahtevnije nego ranije.

Naši polaznici već prate nastavu od kuće, vredno rade i izvršavaju svoje zadatke. 

Kako je sada deci predškolski program ukinut, uskraćen, program SMAG I nivo nudi roditeljima i deci priliku da za kratko vreme dobiju kvalitetne video i audio sadržaje i radne listove. 

Naš program SMAG I obuhvata:

* Rad na abakusu, propratne materijale, video i audio sadržaje

* Učenje brojeva do 100 ( većina nauči i do 1000)

* Računanje do 100 ( većina i do 1000)

* Razvoj leve i desne hemisfere istovremeno

* Prostorne i vremenske odnose

* Oblike

* Grafomotoričke vežbe i pripremu za pisanje

* Kreativne radionice

* Mozgalice, asocijacije, zagonetke, pitalice, sudoku

* Vežbe za razvoj pažnje i pamćenja

* Vežbe za jačanje koncetracije

* Igre i aktivnosti za razvoj mašte i kreativnosti

KAKO SE ODVIJA NASTAVA?

Svaki korisnik se pre svega registruje na sajtu. Registracijom dobija svoju korisničku stranu na kojoj se dva puta nedeljno postavlja novi video materijal za učenje kao i vežbe. Za svaki čas dobijate video, uputstvo za rad, i dodatne radne listove za vežbanje kao i udžbenike u pdf formatu. 

Svaki čas ima svoj domaći zadatak koji je potrebno uraditi do narednog časa kako bi se ostvario kontinuitet u radu. 

Kako nemamo mogućnost procene kada je detetu potrebna pauza, dete će samo ili u saradnji sa roditeljem proceniti na osnovu naših smernica, a da se održi nivo pažnje.

Zadatak roditelja je da otvori čas na računaru, tabletu ili mobilnom telefonu, a detetov zadatak je da prati i sluša nastavu i da odradi zadatke.

KOJOM DINAMIKOM ĆE SE ODVIJATI NASTAVA?

Časovi će svi biti postavljeni, a vi birate kada i koliko ćete raditi.

Bićemo slobodni da pošaljemo i dodatne sadržaje i zadatke deci koja žele više da rade i vežbaju.

Koje su PREDNOSTI VIRTUELNE UČIONICE?

Prednost virtuelne učionice je u tome što pruža prostornu i vremensku slobodu. Možete je pratiti bilo gde, potrebna vam je samo internet konekcija i kada vam odgovara  i koliko puta želite. Možete da stavite pauzu ili da neki segment ponovite više puta. Čak i ako neki dan preskočite moći ćete da ga pogledate narednog dana ili da ga ponovo preslušate i pogledate koliko god puta vam je potrebno. Naravno treba se pridržavati same dinamike koju odredite sa detetom i dogovorenog vremena zbog stvaranja discipline i odgovornosti kod deteta i prema obavezama. Na taj način se stiče radna navika i bolji uspeh u školi.

KOJA JE CENA PROGRAMA?

Cena klasičnog programa koji se odvija uživo u učionicama sa nastavnikom je 33 eura (po središnjem kursu NBS) ili 4000 dinara mesečno, dok je za VIRTUELNU UČIONICU cena 55 eura (po središnjem kursu NBS) ili 6.600 RSD za ceo program. Uplate se vrše u celosti prilikom registracije na sajtu, na račun prema instrukcijama koje ćete dobiti nakon registracije na sajt. 

Prijave za virtuelnu učionicu možete izvršiti on-line registracijom na naš sajt, a dodatne informacije na broj telefona 060 0 220 540 ili putem mejla:

 info@supernova-kids.com .