SUPER LAKO ČITANJE

Dragi moji, svi prijatelji, poznanici, saradnici, roditelji, svima vama koji me pratite želim da kažem da sve što radim i što ću raditi radim iz ljubavi, radim zbog svoje dece jer me upravo oni motivišu i podstiču, radim svoj posao jer me on čini detinjastom (i ne da mi da odrastem), čini me srećnom i ispunjenom.
Autor sam svojih knjiga Supernova mentalna aritmetika i gimnastika koji decu uvodi u svet brojeva i računanja. Matematika nije samo sabiranje i oduzimanje ali za decu je svakako to početak, i ako osnovu dobro nauče neće imati problema. Najpogodniji je za decu između 4-5 godina jer se bazira na spoju savremenog i tradicionalnog koristeći abakus.
Za 8 meseci sa 2 časa nedeljno po 60 minuta svako dete će naučiti sa lakoćom da sabira i oduzima, a što je najvažnije da razume matematičke principe i zakone.
Baveći se decom kroz podučavanje i igru, i literaturom koja objašnjava različite metode, tehnike, principe i funkcionisanje mozga, i da je sve što zamislimo moguće bez ikakvih teškoća, ako u to verujemo, ako dajemo, ako radimo to zarad sreće drugih, u mom slučaju dece, nastao je moj novi program SUPER LAKO ČITANJE – ĆIRILICA, koji sam posvetila mom srednjem sinu Tadiji.
Program je namenjen roditeljima za rad kod kuće i privatnim predškolskim ustanovama i vrtićima koji bi mogli sprovesti program u malim grupama.
Super lako čitanje je edukatvna igračka,set kartica koja decu uvodi u svet čitanja pomoću SLOGOVA.
Set obuhvata 180 karata + 6 rezervnih i 172 reči u 7 kategorija.
Veličina kartica 9*9 cm nudi jasan prikaz slova i slogova a plastifikacija održivost i lakše rukovanje, kao i mogućnost piši-briši markerom za belu tablu.
Metoda rada sa karticama obuhvata 5 faza i traje 90 dana, doslednost u sprovođenju, svakodnevnim seansama sa detetom koje su vrlo kratke ali intenzivne i zanimljive.
Takođe bude kreativnost u smišljanju raznih igara a pogodne su i kao logopedski tretman.
Namenjen je deci od najranijeg uzrasta (6 meseci) a gornja granica ne postoji, namenjen je svima koji žele da brzo i lako nauče da čitaju.

SUPER LAKO ČITANJE
Da čita lako može svako!

Autor: Maja Ristić