Radionice

Draga deco, poštovani roditelji,

Supernova kreće u uzbudljivu misiju i želi da i vi budete deo nje,

u pitanju su:

***EDUKATIVNO-KREATIVNE MONTESORI RADIONICE***

ZA DECU OD 2-3, 3-4 I OD 4-6 GODINA.

Dobrodošli u našu malu galaksiju, mesto gde ćemo da razgibavamo ruke, noge i moždane vijuge, gde ćemo da izvodimo eksperimente, glumimo, izmišljamo nove reči, njišemo se u ritmu muzike dok seckamo, lepimo, mesimo, vajamo.

Program je individualizovan, odnosno prilagodjen mogućnostima svakog deteta, sa elementima Montesori pedagogije, gde je akcenat stavljen na sam proces stvaranja.

Naše tematske radionice će se održavati dva puta nedeljno, u popodnevnom terminu, u trajanju od 60 minuta.

Cena radionica na mesečnom nivou ( 8 radionica) je 3000 dinara. Cena pojedinačne radionice je 500 dinara.

Cilj edukativnih radionica je da kroz igru steknemo nova znanja i veštine, poboljšamo finu i grubu motoriku, upoznamo se sa svetom oko nas i u nama, pojačamo koncetraciju i razvijemo disciplinu i timski rad.

*** LIKOVNA RADIONICA***

ZA DECU OD 5-15 GODINA PO UZRASTNIM GRUPAMA.

Školica crtanja, slikanja i vajanja SUPERNOVA

Škola crtanja namenjena je deci uzrasta od 5-15 godina. Nastavni plan će biti realizovan u trajanju od 3 ciklusa po 5 meseci. Cilj nastave i učenja likovne kulture je razvijanje stvaralačkog i kreativnog mišljenja, kao i estetskih kriterijuma kroz praktične radove. Takođe je cilj podsticanje mašte,opažanja, razvijanje motorike, primenljivosti umetnosti u svakodnevnom životu i povezivanje sa drugim oblastima učenja, osposobljavanje za komunikaciju, rešavanje problema i rad u grupi. Učenici će se na časovima upoznati sa osnovnim i kreativnim tehnikama crtanja, slikanja i vajanja, kao i sa materijalima i likovnim elenmentima kroz praktične radove koji na adekvatan način omogućavaju primenu naučenog.