SPREMNE ZA TRENING SA VAŠOM BEBOM?

Fitnes za mame i bebe Supernova će ojačati vaše telo i vaše držanje, omogućiće vam sigurnu i zabavnu aktivnost za vas i vašu bebu.

Da li ste mama? Imate bebu, a želite da vežbate? Ako je vaš odgovor DA, sve što treba da uradite je pregled kod ginekologa.

Nakon 9 meseci trudnoće, vašem telu je potrebno vreme da se vrati u stanje pre trudnoće. Aktivnosti su prilagođene i pogodne bez obzira u kakvoj ste trenutnoj kondiciji i same vežbe se pojačavaju sa rastom vaše bebe.

Imati bebu znači i mnogo promena u vašem životu. Dojenje, buđenje u toku noći, uglavnom se sve svodi na kuću, rade hormoni i sve to treba dovesti u red.

Pitate se kako ćete naći vremena za vežbanje. Kako sve uskladiti? Ne budite lenje, posvetite vreme sebi i svojim potrebama. Ja znam koliko je nama u ovoj situaciji potrebno da bar malo izađemo iz kuće.  Još ako je taj izlazak iz kuće nešto što će pokrenuti vaše telo i vratiti vam snagu, vratiti vaš prvobitni izgled, ojačati vašu vezu sa bebom, onda je taj izlazak opravdan i ima svrhu.

Pre nego što počnete da trenirate morate biti sigurne da ste spremne. POTREBNO JE DA PROĐE 6-8 NEDELJA OD POROĐAJA, KOD NEKIH ŽENA I VIŠE. Ako ste vi spremne, budite sigurne da je i vaša beba spremna. Biće tu i plakanja, hranjenja, dojenja, prvi zubići, puzanja, prohodavanja…I bebe su aktivni učesnici. Dokazano je da je telu potrebna fizička aktivnost, a u zdravom telu zdrav duh.

Šta možete da očekujete:

  1. Zabavno i kvalitetno vreme sa vašom bebom
  2. Bolju kondiciju i koordinaciju
  3. Regeneraciju tela nakon porođaja
  4. Aktivnosti i igre sa vašom bebom
  5. Govorićemo o zdravoj hrani
  6. Upoznaćete druge mame i razmenjivati iskustva
  7. Bolje ćete razumeti vašu bebu
  8. Masaža beba
  9. Bavićemo se motoričkim, kognitivnim i senzornim aktivnostima vaše bebe

Radićemo vežbe koje jačaju noge, guzu, leđa i karlicu, ruke, aktivnosti za i sa bebom.

BEBA JE STALNO UKLJUČENA.

TŽINA TRENINGA SE POJAČAVA SA RASTOM VAŠE BEBE.

Instruktor: Maja Ristić